DOMÁCA ÚLOHA PRE ŽIAKOV 8A, 8B, 8C TRIEDY, SKUPINA R (STREDA)

01.04.2020 19:32

Milí žiaci 8A, 8B a 8C triedy,

[1.4.2020]

kým pripravím nové učivo (pravdepodobne skúsime webovú konferenciu), venujte prosím trochu času vypracovaniu troch testových úloh z informatickej súžaže I-BOBOR. Všetky pokyny nájdeš v zadaní DOMÁCEJ ÚLOHY Č.2

[18.3.2020]

posledné hodiny sme príjemne strávili spoločným prezentovaním vašich projektov. Čaká nás opäť teoretická časť a tá bude o sociálnych sieťach na internete. Od vás chcem aby ste si preštudovali materiál, ktorý som pripravil pre vás. Tiež by som bol rád keby ste sa zamysleli nad nebezpečenstvom a negatívnym vplyvom nedbalého používania sociálnych sieti a tieto vaše myšlienky spracovali v krátkom referáte či prezentácii so zopár snímkami. Forma je na vás, môžete pokojne vypracovať plagát alebo niečo podobné. Teším sa na vaše práce.

Späť

DOMÁCA ÚLOHA Č.1

termín zadania úlohy: 18.3.2020
riadny termín na odovzdanie úlohy: v priebehu karantény (ak robíte referát alebo prezentáciu), alebo v škole po skončení karantény (ak robíte projekt)

Stiahnite si učebný materiál .

 Sociálne siete na internete - materiál
 

Tak ako som spomínal, čaká nás téma sociálne siete na internete. Samostatnou časťou tejto témy je "NEBEZPEČENSTVO A NEGATÍVA INTERNETOVÝCH SOCIÁLNYCH SIETI".

Krátky referát (napísaný napr. vo WORDE), alebo krátku prezentáciu (napr. POWER POINT) pošlite ako vypracovanú úlohu. Ak sa rozhodnete pre napr. plagát, tak prinesiete ked nastúpime do školy.

Vypracovanú úlohu pošlite do termínu uvedeného v tabuľke uvedenej pri zadaní domácej úlohy.  Na odoslanie použite elektronicky formulár. 

V prípade, že máte problém s odosielaním cez formulár pošlite vypracované zadanie na mailovu adresu:

 domaceulohyzshutnicka@gmail.com

Kliknutím na tento odkaz budeš presmerovaný na stránku s elektronickým formulárom.

 Nezabudni pridať prílohu !!!

DOMÁCA ÚLOHA č.2

termín zadania úlohy: 1.4.2020
riadny termín na odovzdanie úlohy: 7.4.2020

Milí žiaci,

kým pripravým rozumný výklad učiva (EXCEL - FUNKCIE, pravdepodobne skúsime hromadnú konferenciu cez internet), aby sme sa pohli zas trošku ďalej, precvičte si prosím  informatické úlohy na portály I-BOBOR.sk.

Vypracujte minimálne 3 testy v kategórii KADET, ktoré nájdete v archíve úloh, pre ročníky súťaže 2018/2019, 2017/2018, 2016/2017.

Priamy vstup do archívu testov:

https://demo.ibobor.sk/sutaz_demo/

 

Po absolvovaní testu prosím urobte fotku s vyhodnotením a pošlite cez elektrinický formulár, alebo edupage stránku vo forme prílohy, prípadne priamo na email: 

domaceulohyzshutnicka@gmail.com

Žiaci s najvyšším počtom bodov vo všetkých troch testoch získajú krásnu jednotku do žiackej knižky ;)